5x overheerlijke vegan paasrecepten

vegan paasrecepten voor Pasen

5x overheerlijke vegan paasrecepten

‘Hoe overleef je Pasen als vegan zonder alle eieren, ham en asperges? Simpel! Met een van deze vijf overheerlijke vegan paasrecepten. Geloof me, er zijn flink wat lekkere gerechten waar je je Paastafel mee kan vullen! Van ontbijt tot avondeten en van snack tot taart, er is voor ieder wat wils! We beginnen morgenochtend met de pannenkoeken en maken ’s avonds de burrito’s met romige pompoenspread. Het toetje? De worteltaart natuurlijk! Maandag denk ik dat ik weer een flinke stapel pannenkoeken maar, tussendoor iedereen trakteer op raw carrot cake en ’s avonds die prachtige zoete aardappel stoof maak! Ik kan niet wachten!

Fijne Paasdagen leukerds! X

vegan paasrecepten voor Pasen

Raw carrot cake met creme van cashewnoten

Laten we beginnen bij het belangrijkste, het toetje! Denk je aan Pasen dan denk je aan carrot cake (en ja ook aan chocola maar daar komen we later op terug). Ik heb even dit lekkere en SUPER makkelijke receptje afgestoft want heb je deze nog niet geprobeerd dan kan je het dit weekend goedmaken! Alleen maar goede ingrediënten, hij kan gewoon niet mislukken en het recept vind je hier!

vegan paasrecepten voor Pasen

Wortelcake met dadel

En als we dan toch bezig zijn met lekker en zoet kan deze wortelcake er ook wel achteraan. Heerlijk gezoet met dadels en kruidig door de flinke hoeveelheid kaneel! Wil je je familie trakteren, dan kan ik deze echt aanraden!!

vegan paasrecepten voor Pasen

Vegan pannenkoeken met fruit

Je kent ze vast wel, die dikke American pancakes die ze altijd in films eten. Perfect voor het Paasontbijt! Heb je nou nog geen receptje voor echt fluffy pancakes in je repertoire? Niet getreurd, je kan deze gebruiken:)!

vegan paasrecepten voor Pasen

Vegan burrito’s

Ah, vegan burrito’s, deze gevulde rollentjes zou ik elke dag wel kunnen eten. Ze zijn zo gemaakt (rolt groenten in een hartige pannenkoeken), je kan variëren tot je een ons weegt en eigenlijk kunnen ze niet mislukken – recipe for success! En dat is toch precies waar we naar opzoek zijn deze Pasen:)!

vegan paasrecepten voor Pasen

Vegan zoete aardappel stoof met karamel pecans

Wil je indruk maken op je schoonouders of je vrienden laten zien hoe lekker plantaardig eten is? Look no further, deze zoete aardappel stoof met KARAMEL pecans gaat je dag maken! Zoet en hartig, knapperig en romig. This baby has got it all!

Heb je een van deze overheerlijke vegan paasrecepten geprobeerd? Laat ons weten hoe ze zijn geworden, ik ben zo benieuwd! Schrijf een berichtje hier beneden of deel je foto op INSTAGRAM & FACEBOOK! en gebruik de hashtag #livingthegreenlife.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *