Chia pudding en bessen smoothie

bessen smoothie vegan recepten vegan smoothie

Chia pudding en bessen smoothie

In het weekend maak ik tijd voor ontbijtjes, Instagram waardige ontbijtjes! Ik haal fruit op de markt en ga thuis aan de slag! Want helaas helaas, een havermoutje ain’t gonna cut it anymore. Nee de foto’s op @beautyblends moeten vrolijk, kleurijk en heerlijk om te zien, zijn (de ultieme tip voor iedereen die het leuk vindt om foto’s te plaatsen van eten op Facebook of Instagram). Gelukkig keurden jullie deze drie lagen bessen smoothie helemaal goed afgelopen zondag en wordt het hoog tijd dat we dit heerlijke receptje met jullie delen! Ga jij hem dit weekend ook proberen?? X!

Tip van vandaag: een high speed blender, deze geeft je zo’n heerlijke, egale smoothie zoals boven op de foto! Ik heb er een van Blendtec en weet dat ze nu toevallig 25% korting geven voor een gezonde start van 2017!

Recept drie lagen bessen smoothie

Bereidingstijd 10 min
Portie voor 1 persoon (1 smoothie pot)
Benodigdheden blender

Ingrediënten drie lagen bessen smoothie

Chia kokos laag
1 eetlepel chia zaadjes
35 ml kokosmelk
snuf kaneel

Paarse smoothie
1/2 banaan
handjevol (bevroren) blauwe bessen
handje spinazie

Roze smoothie
1/2 banaan
handjevol (bevroren) frambozen

Bereiding drie lagen bessen smoothie

Meng in een klein bakje de chipzaadjes met de kokosmelk en kaneel. Roer dit goed door en zet het even opzij.

Doe de ingrediënten voor je paarse smoothie in je blender en mix. Is deze nog iets te stevig en niet zo goed uit te schenken, dan kan je wat water of melk toevoegen. Niet teveel in een keer, dan wordt hij te vloeibaar en mengen de kleuren door elkaar.

Doe de ingrediënten voor de roze smoothie in je blender en mix. Ook te stevig? Voeg dan wat water of melk toe.

Giet de paarse laag op de chiapudding gevolgd door de roze laag. Serveer met granola, vers fruit of ander lekkers en GENIET!

Ga jij binnenkort deze bessen smoothie pot proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vonden en of jullie deze heerlijke smoothies ook hebben gebruikt in andere recepten:)!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *