Conscious Christmas Fair & Royal Green aanbieding!

royal green aanbieding conscious christmas fair

Conscious Christmas Fair & GIGA Royal Green aanbieding

Zoals jullie misschien wel weten organiseren mijn lieve vriendinnetjes Evelyn en Karlijn, van het geweldige platform Holistik, aanstaande zondag de eerste Conscious Christmas Fair! Een 1-stop-shop voor de allerleukste en mooiste kerstcadeaus en meteen ook de enige kerstmarkt met een goed verhaal. Dat klinkt natuurlijk heel gezellig maar wat kan je nou verwachten? Dat leg ik je graag even uit.

Holistik Conscious Christmas Fair

De Conscious Christmas Fair

Zondag 18 december wordt de grootste zaal in het College hotel omgetoverd tot een kerstmarkt. Dertig kraampjes zullen de ruimte vullen en achter elk kraampje staat de eigenaar/bedenker van het merk. Je kan dus kennismaken met het gezicht achter je favoriete product(en). Dan hebben we het natuurlijk niet over alledaagse merken, nee de kraampjes worden gevuld door de meest duurzame en bewuste bedrijven. Merken hebben een mooi verhaal dat ze graag met je willen delen. Het aanbod is giga, van yogamatten van Lulu Lemon tot huidverzorging van Dr. Hauschka, van blenders van het merk Bianco tot supplementen van Royal Green! Voor ieder wat wils! Dus heb je een grote familie en wil je voor iedereen wat meenemen maar heb je GEEN zin om de hele stad af te reizen? Dan is de Conscious Christmas Fair een AANRADER!

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zondag 18 december tussen 12.00 uur en 19.00 uur in het College Hotel aan de Roelof Hartstraat 1 in Amsterdam. Entree is gratis. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plekje op de gastenlijst want vol = vol.

Living the Green Life pakket van Royal Green

Omdat ik natuurlijk graag mijn bijdrage wil leveren aan dit mooie event heb ik, samen met Royal Green, een geweldig pakket samengesteld voor jullie. Drie van mijn favoriete supplementen, die je speciaal op de Christmas Fair kan kopen voor de speciale prijs van 35 euro!

Royal Green supplementen pakket

•Royal Green Camu Camu 60vcaps

•Royal Green Vitamine D3 120 tab

•Royal Green Vitamine B complex 60vcaps

Van € 69,85 voor €35,-

Royal Green Vitamine D3 – Deze vitamine D3 komt uit wolvet, dit maakt hem dus niet volledig veganistisch maar hij is wel gefermenteerd. Het supplement is om deze reden velen malen beter opneembaar. Ik ben wel een redelijke hardcore vegan maar voor vitamine D3 maak ik een uitzondering. Hier ga ik voor kwaliteit omdat ik heb gemerkt wat een tekort met je kan doen..

Royal Green Camu Camu – Dit besje uit Peru dat in de Amazone gebied groeit, heeft 80mg vitamine C maar werkt veel krachtiger door bijna 1000 andere plantaardige voedingsstoffen waaronder de bekende bio flavonoïden. Deze Camu Camu is de meest zuivere vorm van vitamine C die ik heb kunnen vinden en geeft me in de ochtend even een fijne boost. Sinds ik dit supplement slik ben ik niet meer verkouden geweest en vanaf januari ook niet meer ziek. Daarvoor was ik behoorlijk aan het kwakkelen met mijn gezondheid, niks ergs maar voelde me niet optimaal. Je snapt dat deze Camu Camu in mijn keukenkastje staat!

Royal Green Vitamine B – komt uit Guave, Holy Basil en Citroenschil (gecertificeerd biologisch). Er is aangetoond dat een tekort aan B vitamines vaak samen gaat met stress. Om deze reden is er aan dit supplement ook Rhodiola toegevoegd, dit biedt extra ondersteuning in stressvolle tijden.. Perfect zo voor de feestdagen lijkt mij. Royal Green is hierin dus uniek in samenstelling. Je hoeft geen extra Rhodiola ernaast te kopen! Ideaal!

Deze drie supplementen zijn mijn lifesavers in drukke, koude en stressvolle dagen. Ik begin mijn dag dan ook met een pilletje van elk. Ze zijn makkelijk door te slikken en geven geen rare nasmaak. Iets waar ik met sommige andere merken tegenaan loop.

Ben jij er zondag bij? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Ik ben er ook bij en het lijkt me super om jullie te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *