Easy Vegan behind the scenes!

easy vegan living the green life kookboek

Easy Vegan behind the scenes!

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is het de afgelopen twee weken wat rustig op de blog en social media. Minder foodhauls, lekkere recepten, tips, nieuwe producten en boodschappenlijstjes. Beetje saai maar geloof me, ik heb wel met een goede reden! Na drie maanden recepten testen ben ik nu bezig met de fotografie van het eerste Living the Green Life kookboek, Easy Vegan. Het is echt een super ervaring maar mijn god wat heb ik het maken van een boek onderschat. Petje af voor iedereen die mij al voor is gegaan!

Naief als ik ben dacht: ‘ach 120 recepten, dat zijn 120 blogs schrijven, half uurtje per blog, daar ben ik met een maandje wel klaar mee. NEE DUS! Het bedenken van lekkere gerechtjes gaat me redelijk goed af maar zodra ik echt doorkreeg dat het in een boek zou komen, klapte ik helemaal dicht. Ik vond niks meer goed genoeg en heb alles wel 5x aangepast. Op mijn laptop staat een map genaamd Kosmos, daarin staat de map recepten, daarin de map final, daarin de map final goedgekeurd en als laatste approved. Ja echt, ik ben zo’n twijfelaar.

Anyways, dat testen was nog wel te combineren met alle andere werkzaamheden maar toen kwamen de foto’s. Want van al die heerlijke recepten moet natuurlijk een mooi plaatje geschoten worden:) Dus ik heb me de afgelopen twee weken opgesloten en ben met stylisten, fotografen en mensen van Kosmos aan de slag gegaan om van Easy Vegan een prachtig boek te maken. Er staat nog 1 shoot dag gepland dus het blijft deze week nog een beetje rustig maar geloof me, vanaf volgende week dinsdag ga ik jullie weer dagelijks blij maken met leuke blogs en tot die tijd kan je even genieten van de hectiek op een fotoshoot want mijn liefste vriendinnetje Marilyn van Marilyn Bartman Photography kwam langs om wat vast te leggen:)

easy vegan living the green life kookboek

easy vegan living the green life kookboek

easy vegan living the green life kookboek

easy vegan living the green life kookboekeasy vegan living the green life kookboek

easy vegan living the green life kookboekeasy vegan living the green life kookboek

Comments

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *