Geroosterde champignons met quinoa salade

vegan geroosterde champignons quinoa salade

Geroosterde champignons met quinoa salade

Recept geroosterde champignons met quinoa salad

Bereidingstijd 30 min
Portie voor 2 personen
Benodigdheden steelpan, oven

Ingrediënten geroosterde champignons met quinoa salade

1 bakje kastanje champignons
rijst of quinoa voor 2 personen
2 rode uitjes
2 teentjes knoflook
4 eetlepels pompoenpitten
2 flinke handen verse spinazie
sap van 1 citroen
1 eetlepel olijfolie
snuf peper
snuf zout

Bereiding geroosterde champignons met quinoa salade

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden en bekleed je bakplaat met bakpapier.
  2. Maak de champignons schoon en snij ze in vieren. Doe hetzelfde met de ui en knoflook.
  3. Doe alle groente in een bak en giet hier wat olijfolie overheen en wat peper en zout.
  4. Rooster de champignons, ui en knoflook in 15 minuten goudbruin.
  5. Bereid, terwijl de groente liggen te roosteren, de rijst of quinoa naar instructies op het pak.
  6. Doe de granen met de groente bij elkaar in een grote schaal giet hier wat citroensap overheen en maak af met de pompoenpitten en spinazie. De laatste kan je rauw toevoegen of je bakt de bladeren even kort.
  7. ENJOY!

Ga jij binnenkort deze overheerlijke geroosterde champignons met quinoa salade proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie je eigen twist hebben gegeven aan dit receptje!

vegan geroosterde champignons quinoa salade

vegan geroosterde champignons quinoa salade

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *