Meatless District, heerlijk plantaardig eten!

raw food vegan recepten Meatless District

Meatless District, heerlijk plantaardig eten!

Meatless District stond al een tijd op mijn must-visit lijstje. Overal zag ik foto’s langskomen van de lekkerste burgers en salades en ik was dan ook enorm benieuwd naar deze nieuwe vegan hotspot in Amsterdam West!

Meatless District is opgezet door Cil Vermolen en Cathalijne Huijben. Hun gezamenlijke droom om een hip vegan restaurant in Amsterdam te openen is door middel van crowdfunding werkelijkheid geworden. Iedereen die heeft geïnvesteerd, dank! MD is namelijk echt het einde. Het interieur is geïnspireerd op de Meatpacking District in Manhattan, dus denk aan ruige en stoere materialen en elementen en een grote open ruimte. Alles is transparant, de keuken bevindt zich midden in het restaurant, je kan dus mee gluren terwijl de kok de lekkerste gerechten klaarmaakt.

raw food vegan recepten Meatless District

De menukaart is divers en helemaal plantaardig. Toch kan iedereen hier genieten, hebben jullie de MD-burger bijvoorbeeld al gezien? Deze burger is gemaakt van tofu en tomaat en ook iedere niet-vegan zal hiervoor terug willen komen, yep, it’s that good! Daarnaast hebben ze de bekende caesar salad op de kaart staan met kip van de vegetarische slager. Meatless District is dus ook geweldig wanneer je mensen die niet plantaardig eten op pad bent:) Niks geitenwollen sokken maar hip en ontzettend lekker!

Lies (lisagoesvegan) en ik waren hier allebei nog niet geweest dus besloten afgelopen week eens te gaan kijken, Meatless District is namelijk al ruim twee maanden open! We hebben echt heerlijk gegeten, vooraf deelden we de spring rolls (rijstvel gevuld met mihoen, wortel, koriander en zoetzure saus) en als hoofdgerecht kozen we de MD burger en de filet van quinoa. Ik kan ze allebei echt aanraden, het eten is er speciaal, wordt prachtig gepresenteerd en je maakt het thuis niet zomaar na. Uit eten gaan bij MD is echt een beleving:)!

Ik denk dat ik dit weekend alweer terug ga om de rest van de kaart te proberen, Cathalijne en Cil waren namelijk laaiend enthousiast over de Caesar salad en op de tafel naast ons stond de zucchini pasta die er ook idioot goed uit zag. Genoeg om nog te proberen:) Zie jullie daar??

Meatless District Bar & Kitchen
Bilderdijkstraat 65-67
Amsterdam West
020 7220804
Ontbijt | lunch | borrel | diner | plantaardig
info@meatlessdistrict.com

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 uur – 23.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur – 00.00 uur

raw food vegan recepten Meatless District

raw food vegan recepten Meatless District

 

raw food vegan recepten Meatless District

raw food vegan recepten Meatless District

 

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE OP INSTAGRAM & FACEBOOK OF VOLG ONS OP SNAPCHAT ONDER BEAUTYBLENDS!

-Timo

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *