Nalu Bowls Bali

raw food vegan recipes nalu bowls

Nalu Bowls Bali

Zoals jullie misschien wel weten, zit ik op dit moment met vriendlief en kindje op Bali! Ik kan jullie nu al vertellen; ik wil nooit meer terug! De afgelopen twee dagen waren weer zo geweldig dat ik niet denk dat ik ooit weer zal aarden in Nederland! Zon, zee, strand en overal waar je kijkt raw & vegan eten. Voor mij is dit paradijs. Ik ga alle hotspots af om daar te eten, foto’s te maken en natuurlijk uitgebreid verslag te doen aan jullie. Hou je dus vast, je zal veel foto’s van vreselijk lekker eten, blauwe stranden en van mijn kleine familie voorbij zien komen.

Vanochtend werden we wakker in een hotel in Seminyak, voor de mensen die nog niet op Bali zijn geweest, Seminyak ligt dicht bij het vliegveld en is ideale plek om even bij te komen van de vlucht. Direct aan het strand, je hebt er fijne hotels, kan er leuk shoppen, je eerste massage of salt scrub nemen en heerlijk vegan eten in een van de 8 hotspots die ik ken. Omdat we al eerder op Bali zijn geweest, kon ik niet wachten te ontbijten bij Nalu Bowls. Een heerlijke smoothiebowl bar midden in Seminyak. Nalu Bowls ken ik in eerste instantie van Instagram, al mijn favoriete IG’ers zijn er inmiddels al geweest. Niet heel vreemd want de smoothiebowls zijn belachelijk fotogeniek.

Nalu Bowls zit onder het Shelter Cafe (blog hierover volgt nog). Je bestelt aan de bar beneden en kan aan de bar zitten of bij het Shelter Café boven. Je kan er kiezen uit zes heerlijke bowls.

  • Mavericks: Bali’s eerste echte acai bowl gemaakt van vers fruit en acai uit Brazilië
  • Uluwatu: gemaakt van dragon fruit en heeft dus een geweldige paarse kleur
  • Teahupo’o: met gember en spinazie, een heerlijke groene smoothie wanneer je toe bent aan een detox
  • J-BAY: dit noemen ze de eiwitbom, bomvol noten, bananen en plantaardige melk. Deze heb ik nog niet geprobeerd, klinkt me iets te heftig!
  • Pipeline: heerlijke zachte kokosbowl met verse kokosmelk, kokoswater en het vruchtvlees van de kokosnoot
  • Maraconi’s: iedereen die houdt van nicecream voor ontbijt zal hier helemaal gek van worden. Het is geen smoothiebowl maar een nicecream bowl, heerlijk fris omdat het is gemengd met papaya, mango en ananas.

Elke smoothiebowl wordt gemaakt met vers fruit van het eiland en standaard geserveerd met banaan en granola. Niet genoeg? Je kan ook nog kiezen uit 20 verschillende andere toppings!

Zit je nu niet in de buurt van Seminyak? No worries, zaken gaan goed dus Nalu Bowls zit nu ook in Canggu & Uluwatu! Ze zijn ’s ochtends om half 8 al open tot 5 uur ’s middags en voor de duurste bowl betaal je maar (!!) 4 euro. Ik zou zeggen, leef je uit en mij zien ze morgen weer!

raw food vegan recipes nalu bowls
raw food vegan recipes nalu bowlsraw food vegan recipes nalu bowls
raw food vegan recipes nalu bowls
raw food vegan recipes nalu bowls

 

 

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *