Paarse smoothie met bosbessen en vijgen

Paarse smoothie met bosbessen en vijgen

Paarse smoothie met bosbessen en vijgen

Zaterdag ochtend vraagt om een feestelijk ontbijtje en wat is nu leuker om te zien dan deze smoothiebowl potten met kleurrijk fruit?! Precies, niks! Nu het buiten warmer wordt, heb ik mijn warme havermout ingeruild voor smoothies. Paarse, gele, roze, rode en groene, elke dag een andere kleur en elke dag andere ingrediënten. Ze zijn allemaal heerlijk maar deze paarse heeft echt mijn hart gestolen! De combinatie banaan en dadel is natuurlijk geweldig, voeg je daarna kokos rijst melk toe en twee flinke handen met bessen dan kan je ochtend helemaal niet meer stuk!

Recept paarse smoothie

Bereidingstijd 2 minuten
Portie voor 2 personen
Benodigdheden blender of keukenmachine

Ingrediënten paarse smoothie

2 rijpe bananen
handvol blauwe bessen
handvol bosbessen
50 ml kokos rijst melk (of andere plantaardige melk!)
4 zachte dadels
1 rijpe mango
1 rijpe vijg

Bereiding paarse smoothie

  1. Doe alle ingrediënten in je blender en mix tot je een een romige smoothie over hebt zonder klonten. Is hij te dik dan kan je wat extra melk of water toevoegen.
  2. Snij wat kleurig fruit in kleine stukjes en leg dit op de bodem van een pot. Giet de smoothie er overheen en maak af met noten, zaden, extra fruit en/of superfoods. Pak een lepel er en GENIET!

Heb je deze geweldig lekkere paarse smoothie al geprobeerd? Laat ons weten hoe hij is geworden, ik ben zo benieuwd! Schrijf een berichtje hier beneden of deel je foto op INSTAGRAM & FACEBOOK! en gebruik de hashtag #livingthegreenlife.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *