Stach Utrecht

vegan recipes STACH utrecht

Stach Utrecht

Afgelopen weekend was ik weer eindelijk een keer in Utrecht. In ons drukke leventje (kindje, werken, bloggen) is weinig ruimte om op zaterdag en zondag  uitgebreid de stad in te gaan. Gelukkig hebben we een dagje Utrecht zaterdag prioriteit kunnen geven. Er waren namelijk flink wat nieuwe hotspots die we moesten bezoeken. Om te beginnen met Stach Utrecht. Ik ben al tijden fan van deze heerlijke winkel omdat zowel Timo als ik er goed kunnen slagen. Niet alles is vegan (wel biologisch) wat Tiem op z’n tijd wel kan waarderen maar gelukkig hebben ze ook een breed assortiment aan plantaardige producten. Denk chocolade repen, energybars, heerlijke sapjes, broodjes en salades. Alles vers gemaakt en vooral gewoon erg lekker! Stach had al flink wat filialen in Amsterdam maar sinds vorige week donderdag dus ook in Utrecht. Dit moest ik als geboren Utrechtse natuurlijk meemaken! Wat een prachtige winkel én super locatie. Ik ben echt fan! We hebben hier wat lekkere snacks gehaald en zijn toen aan de gracht even gaan zitten. Genietend van het uitzicht want wat is Utrecht toch leuk! 

Daarna zijn we doorgelopen naar SLA, deze geweldige saladebar heeft namelijk ook net een vestiging geopend in Utrecht. Zoals jullie weten ben ik gek op SLA, het kookboek is inmiddels staple in onze keuken! Naast dat ik de nieuwe store wilde zien, was er nog een reden om langs te gaan. Het herfstmenu is net ingegaan en de vegan bowl moest natuurlijk geprobeerd worden. SLA zit aan de Voorstraat in een kleine maar vreselijk gezellig pandje. Het heeft de geweldige minimalistische uitstraling waar ik zo van houd en het personeel is (zoals gewoonlijk) ontzettend vriendelijk. De uitgebreide review zal ik volgende week plaatsen:) Het enige minpuntje was dat er niet heel veel ruimte was voor onze kinderwagen. We waren namelijk weer op pad met onze geliefde Stokke kinderwagen! Wisten jullie dat Stokke op dit moment een geweldig leuke campagne heeft lopen waarbij je zelf zo’n heerlijke kinderwagen kan winnen? Het enige wat je hoeft te doen is je hotspot delen met de hashtag #StokkeOnTheGo! Degene met de leukste hotspot krijgt deze geweldige Stokke kinderwagen cadeau én wordt opgenomen in de e-guide van Stokke zelf! Zie je het voor je? Jouw foto met je leukste baby in de guide? Ik krijg er nu al kriebels van! Ben zo benieuwd naar jullie hotspots, misschien zit er wel een tussen waar ik ook snel een keer langs moet.

Deel, like én wie weet loop jij straks ook te paraderen  met deze geweldig luxe én mooie kinderwagen!

vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht
vegan recipes STACH utrecht

 

Comments

  1. says

    Thanks voor de hotspot Sanne! Ik kom regelmatig in Utrecht en er blijven maar toffe dingen bijkomen, zo leuk! SLA en Stach staan nu óók al op mijn must-visit lijstje, naar nog zoveel anderen haha.

  2. says

    Ahh, Utrecht is zo leuk hè! Zo blij dat er steeds meer hotspots komen. Blij met SLA en Stach, maar ook met Broei, GYS en allerlei kleine leuke bio winkeltjes. Lekker dagje slenteren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *