Vegan aanbiedingen van deze week

vegan aanbiedingen supermarkt Albert Heijn Ekoplaza Plus Jumbo Deen DekaMarkt Veganmission Beterbio

Vegan aanbiedingen van alle grote supermarkten

Omdat lekker en gezond eten soms best aan de prijs is, zijn alle koopjes welkom! Vandaag dus weer een overzichtje met daarin de vegan aanbiedingen van alle grote supermarkten (Albert Heijn, EkoPlaza, Jumbo, LIDL, Plus, Deen en Holland & Barrett) en plantaardige webshops (Vegan Mission , VeggieDeli en Beter Bio)! Zo weet je zeker dat je vanaf nu nooit teveel zal betalen en je flink kan inslaan als jouw favoriete spread of vleesvervanger in de aanbieding is!
vegan aanbiedingen supermarkt Albert Heijn Ekoplaza Plus Jumbo Deen DekaMarkt Veganmission Beterbio
vegan aanbiedingen supermarkt Albert Heijn Ekoplaza Plus Jumbo Deen DekaMarkt Veganmission Beterbiovegan aanbiedingen supermarkt Albert Heijn Ekoplaza Plus Jumbo Deen DekaMarkt Veganmission Beterbiovegan aanbiedingen supermarkt Albert Heijn Ekoplaza Plus Jumbo Deen DekaMarkt Veganmission Beterbiovegan aanbiedingen supermarkt Albert Heijn Ekoplaza Plus Jumbo Deen DekaMarkt Veganmission Beterbio

Weten jullie al welke vegan aanbiedingen je gaat inslaan deze week? Ik wel en heb mijn lijstje alweer op de koelkast hangen! Bij de EkoPlaza is de heerlijke thee van Numi in de aanbieding en de vleesvervangers van Florentin en Wheaty wil ik ook wel eens proberen!

Bij de AH zijn is nu alles van Alpro in de aanbieding, de curry’s zijn heerlijk en de glutenvrije bakproducten zijn ook altijd handig om in huis te hebben. Verder hebben de Deen, Plus en Deka deze week echt giga aanbiedingen, wat dacht je van sabra hummus, quinoa, pizzadeeg van Tante Fanny en Bolletje ontbijtgranen?! Welke aanbiedingen willen jullie echt niet mislopen? Ben benieuwd!

Tot volgende week!! X!

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE OP INSTAGRAM & FACEBOOK OF VOLG ONS OP SNAPCHAT ONDER BEAUTYBLENDS!

Comments

  1. A says

    De falafel salade met couscous is niet meer te koop in de albert heijn, in de plaats daarvan is een bietenfalafel met pita stukjes salade (ook vegan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *