Vegan bagels met hummus, kiemen en sla

vegan bagel met humus kiemen en gegrilde groente

Vegan bagels met hummus, kiemen en sla

Jippiejajeee! Eindelijk heb ik vegan bagels gevonden! Na een lange speurtocht kwam ik ze vanochtend gewoon bij de Albert Heijn tegen. Ik heb ze meteen meegenomen en er een lekkere lunch mee gemaakt. Normaal worden de Amerikaanse bagels besmeerd met cream cheese maar weet geloof me, hummus is net zo lekker. En wil je er nu echt een feestje van maken? Versier dan je bagel met alle onderstaande toppings. Geloof me, leuker wordt het niet! 

Recept vegan bagels

Bereidingstijd 10 min
Portie voor 2 personen
Benodigdheden koekenpan, oven of broodrooster

Ingrediënten vegan bagels

2 vegan bagels
flinke hand kiemen
10 schijfjes komkommer
handje sla
hummus, klik hier voor een heerlijk recept
geroosterde courgette
avocado

Bereiding vegan bagels

  1. Snij een halve courgette in dunne plakjes en giet hier wat olijfolie overheen. Leg ze los van elkaar op een bakplaat en zet de oven op grill stand. Rooster ze in 5 minuten goudbruin.
  2. Rooster de bagels in je oven, broodrooster of in een koekenpan tot ze mooi bruin zijn en lekker knapperig. Snij ze door twee.
  3. Maak de hummus met dit recept of gebruik een pakje uit de supermarkt en smeer dit aan beide kanten van de bagel.
  4. Beleg beide kanten met de geroosterde courgette, plakjes avocado, kiemen, komkommer en sla.
  5. ENJOY!

Ga jij binnenkort deze overheerlijke chocolademousse proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie je eigen twist hebben gegeven aan dit receptje! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *