Vegan boodschappenlijst en makkelijk weekmenu

vegan weekmenu vegan recepten

Vegan boodschappenlijst + weekmenu

Het is zaterdag en wij hebben weer flink boodschappen ingeslagen! Tijd om eens even te delen wat wij deze week allemaal op het menu hebben staan, welke ingrediënten we daarvoor gaan gebruiken en hoeveel dit kost. Leuk om te weten is dat we de recepten hebben gebundeld. Je hoeft ze alleen nog maar uit te printen en op je koelkast te hangen! 

Normaal hebben we aan het begin van de week de recepten uit onze maaltijdbox maar omdat het morgen Pasen is, eten we nu op donderdag, vrijdag en zaterdag de recepten uit onze maaltijdbox. Van morgen t.m. woensdag moet ik dus even creatief zijn. Benieuwd wat het weekmenu is geworden? Komt ie!

Het vegan weekmenu

 • Zondag: kikkererwten curry met mango
 • Maandag: pasta met champignonsaus en asperges
 • Dinsdag: lasagne van courgette
 • Woensdag: chili sin carne 

>>>>DOWNLOAD HIER HET WEEKMENU<<<<

De vegan maaltijd box

 Wat hebben we deze week nodig

Aankomende week hebben we ingrediënten nodig voor ontbijt en dus vier dagen avondeten. Ik maak ’s avonds vaak extra veel en doe de rest in bakjes voor lunch de volgende dag. Timo en ik lunchen met de ‘leftovers’ op kantoor en Liva eet op de crèche. Het grootste gedeelte van de boodschappen haal ik op de markt en de supermarkt. Bij ons in de buurt zit een Albert Heijn een Deen en de Lidl. Tussen deze wissel ik af. Als er aanbiedingen zijn bij andere supermarkten ga ik daar door de weeks nog even langs.

De boodschappenlijstjes

vegan weekmenu vegan recepten

vegan weekmenu vegan recepten

Deze week zijn we in totaal  €95 euro kwijt aan boodschappen. We betalen voor de maaltijdbox van Ekoplaza €39 euro en €55,80 voor de rest, hier eten we met 3 personen van. Liva is inmiddels 2,5 en eet met ons mee.

Wat zit er bij jullie in het boodschappenwagentje? En hoeveel zijn jullie kwijt aan boodschappen in een week? Ben heel benieuwd!

LIEFS! X!

Ga jij binnenkort een van deze recepten proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en welke favoriet is!

Comments

  • Sanne says

   Jippie! fijn om te horen! Ik wissel af, vaak in Amsterdam en Utrecht. Beetje afhankelijk van waar we in het weekend zijn:) Maar ik ga wel altijd aan het einde van de dag dan heb je de beste deals!

 1. Roos says

  Bedankt weer, erg handige lijstjes altijd :) ben wel benieuwd naar 2 dingen eigenlijk: wat heb je hierban voor je ontbijt gehaald, en wat doe je met de asperges?

  • Sanne says

   Geen dank:)! Ik heb nog flink wat havermout en boekweit over van vorige week, die maak ik deze week op en wissel dit af met smoothies van groente en fruit. De asperges heb ik gehaald voor een recept voor aankomende week voor op de blog dus dat is vooruit werken! Kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *