Vegan hotspots Londen

raw food vegan recepten vegan hotspots londen 26 grains

Vegan hotspots Londen

Handig aan een vriendin die in Engeland woont? Je kan haar op pad sturen om de beste vegan hotspots Londen voor jullie op een rijtje te zetten:)! Enjoy!!
Staat er binnenkort een city trip naar Londen op de agenda? Mooi! Want wist je dat healthy vegan eten booming is in Londen? Vergeet die fish & chips of ham & eggs en laat je verrassen door veggie springrolls, buckwheat porridge en lemon cheesecake! Deze zes vegan hotspots Londen zijn zeker een bezoekje waard!

6x vegan hotspots Londen

raw food vegan recepten vegan hotspots londen ottolenghi

Ottolenghi

Midden in Notting Hill heeft Yotam Ottolenghi zijn gelijknamige restaurant geopend. Een stijlvol restaurant waar je zeker even langs moet. Om de hoek van de zaak ruik je al de heerlijke geuren van zijn bekende salades, stoofpotjes, soepen en zoetigheden. Je zal waarschijnlijk ook om de hoek de rij aantreffen want bij Ottolenghi is het druk. Je kan er zitten maar veel Londenaren halen hier een tas vol lekkers om dit vervolgens in het park op te eten. Je hebt er veel vegan opties maar ook niet-vegans kunnen hier terecht.
OTTOLENGHI Notting Hill
63 Ledbury Road
London W11 2AD
OPENING TIMES
8am-8pm
raw food vegan recepten vegan hotspots londen MAE DELI

The MAE DELI

Je hebt vast wel een keer gehoord van Ella Woodward, het brein achter de bekende vegan website Deliciously Ella en de gelijknamige boeken. Ze heeft sinds kort ook haar eigen Deli. Een super gezellig tentje vlak achter Oxford street waar de ze lekkerste gerechten serveert. Het grootste gedeelte is vegan maar ben je nou met iemand op stap die houdt van een stukje vis dan kan je dat hier ook krijgen. Aanrader? De peanutbutter chocolate brownies…!
MAE DELI
21 Seymour Place,
London, W1H 5BH
OPENING TIMES
8am-9pm

26 grains

Dit kleine zaakje verstopt in Covent Garden is in een woord geweldig. Ze serveren hier de lekkerste porridges. Denk havermout, boekweit, quinoa en amarant inclusief super verantwoorde toppings. Je zou denken dat het vooral in de ochtend druk is (havermout is immers een ontbijtje) maar niets is minder waar. Mensen in Londen eten met plezier de hele dag door oatmeal!
26 GRAINS
2 Neal’s Yard,
LONDON, WC2H 9DP
OPENING TIMES
8am – 6pm
raw food vegan recepten vegan hotspots londen wild food cafe

Wild food cafe

’s Ochtends je ontbijtje gegeten bij 26 grains? Dan moet je voor de lunch nog even terug naar Neals Yard. Er schuin tegenover zit namelijk het Wild Food Café. Een van de trekpleisters van Covent Garden. Kijk dan ook niet vreemd als je even moet wachten op een plekje. Het Wild Food Cafe opent in de loop van de ochtend haar deuren en vanaf dat moment zit het er stampend vol, maar wel op een gezellige manier. Er staan lange tafels met daaraan banken zo zit je nooit alleen. Het eten is er grandioos, denk; wild spring rolls en een ayurvedic super salad. Heb je nog een plekje over? Dan kan je jezelf trakteren op de baked pistachio rose cake of een nut free raw chocolate tart!
WILD FOOD CAFE
14 Neal’s Yard,
London WC2H 9DP
OPENING TIMES
12pm-5pm
raw food vegan recepten vegan hotspots londen recemption

Redemption

Redemption tilt vegan eten naar een hoger level. Wil je je echt laten verrassen door een speciale menu kaart dan is dit restaurant een enorme aanrader! Redemption heeft inmiddels al twee vestiging in London. Het restaurant zit in Notting Hill en de Bar zit in Shoreditch. In Notting Hill zit je perfect tijdens je date-night; tafels van marmer, zwarte houten vloeren en romantisch kaarslicht. Wil je er met je vrienden op uit dan is Shoreditch de place-to-be voor verschillende fijne cocktails zoals beet-o-tini en de green is the new black!
REDEMPTION RESTAURANT
6 Chepstow Road,
London W2 5BH
OPENING TIMES
12pm – 11pm (op maandag gesloten)

Qbic

Vegan hotels zijn in Londen flink in opkomst. Er zijn inmiddels al ruim tien vegan-proof verblijf plaatsen te vinden. Een voorbeeld hiervan is het Qbic hotel. Het buffet is gigantisch (warme havermout, zelfgemaakte jam, homemade granola, verse sapjes, vers glutenvrij brood, chia pudding en giga veel fruit) en je kan er de hele dag terecht voor plantaardige gerechten. Bij het Qbic hotel kan je dan ook heerlijk een ontbijtje eten wanneer je ergens anders verblijft.

Heb je nog geen trip geboekt maar zou je wel willen? Wanneer ik Emma opzoek in Londen boek ik altijd een paar maanden van tevoren, zo betaalde ik vorige keer maar 60 euro voor een vliegticket van Easyjet!

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE OP MIJN INSTAGRAM FACEBOOK OF VOLG ME OP SNAPCHAT ONDER BEAUTYBLENDS!

Comments

 1. says

  Oooh, ik wil zo graag weer eens een keertje naar Londen! Het is inmiddels echt al meer dan 10 jaar geleden dat ik daar was. Ik sla dit lijstje met hotspots in ieder geval vast op, want die moeten dan duidelijk bezocht worden! ^^

 2. says

  Wat een leuke plekjes! Ik moet maar snel een citytrip boeken. Ik vraag me alleen wel af wat een beetje de prijsklasse van deze tentjes zijn. Want ja, Nederlander hé 😉

  • sannevanrooij says

   Haha, je betaalt wel iets meer maar je krijgt ook echt veel en speciaal vegan eten. Het zijn geen snacks die je makkelijk snel thuis maakt dus je krijgt waar voor je geld:)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *