Vegan maaltijd box recepten week 24

Vegan maaltijd box recepten Vegan maaltijd box recepten week 24

Eerste vegan maaltijd box i.s.m. Ekoplaza en EKOMENU

Vanaf de start van deze blog, nu ruim een jaar geleden, willen we jullie laten zien hoe makkelijk, lekker en goed plantaardig eten kan zijn. Alle recepten maken we voor jullie in de hoop dat we de mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in vegan eten. Toch merkten we, na flink wat mailtjes van jullie, dat de vertaling van het scherm naar een mooi bord op tafel nog best een uitdaging kan zijn. Spannende ingrediënten, onbekende kruiden en een nieuwe manier van koken kunnen soms best ontmoedigen. Het antwoord? Een vegan maaltijdbox! Heerlijke, simpele en voedzame recepten die binnen een half uur op tafel staan, het liefst ook nog eens volledig biologisch. De samenwerking hebben we uiteindelijk opgezet met EKOMENU, de box van EkoPlaza. Wij bedenken de recepten en EKOMENU levert! Wie, wat, waar en hoe lees je hier!

Vegan maaltijd box SNEAK  PEAK!

Een van de leukste dingen aan deze samenwerking is dat wij jullie een fijne (recepten) sneak peak kunnen geven! Dus ben je benieuwd welke recepten er volgende week in de box zitten? Dan ben je hier aan het juiste adres:)! Omdat de maaltijden van woensdag tot dinsdagavond te bestellen zijn, laat ik jullie elke woensdag weten welke recepten er voor de komende week in de box zitten.

Recepten vanaf woensdag 14 juni:

  • Dahl Bhat – een super makkelijk receptje dat je binnen 20 minuten op tafel hebt staan. Heerlijk gekruide  linzen, gemixt met flink wat groenten en specerijen! Het recept is voor twee personen maar ik denk dat jullie wel wat overhouden. Tip: hij is ook heerlijk als lunch de volgende dag!
  • Lenteburger met geroosterde spitskool – de lenteburger van La Vie est Belle.. wat kan ik erover zeggen behalve dat ik FAN ben! Deze burgers in combinatie met de heerlijke spitskool gaan je dag maken. Dit gerecht is zo gemaakt, kan niet mislukken en is heerlijk voedzaam.
  • Romige polenta – heb je zo’n dag dat wel wat comfort food gebruiken? Trakteer jezelf dan op deze overheerlijke romige polenta met walnoten, kiemen en vegan kaas… het water loopt me nu alweer in de mond!
  • Italiaanse witte bonen stoof – je kent het wel, zo’n dag dat je eigenlijk geen tijd hebt om te koken. Dan is deze witte bonen stoof de oplossing. Dit gerechtje staat binnen 20 (!) minuten op tafel. Bewaar dit recept dus voor een drukke dag!

Klinkt niet verkeerd toch?! Deze recepten zitten vanaf vandaag in de box! Wil je hem bestellen? Dan kan dat hier! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden dus hou me alsjeblieft op de hoogte en tag mij op INSTAGRAM & FACEBOOK en vergeet vooral niet #livingthegreenlife te gebruiken:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *