Vegan maaltijd box recepten week 28

Vegan maaltijd box recepten

Vegan maaltijd box recepten week 28

Eerste vegan maaltijd box i.s.m. Ekoplaza en EKOMENU

Vanaf de start van deze blog, nu ruim een jaar geleden, willen we jullie laten zien hoe makkelijk, lekker en goed plantaardig eten kan zijn. Alle recepten maken we voor jullie in de hoop dat we de mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in vegan eten. Toch merkten we, na flink wat mailtjes van jullie, dat de vertaling van het scherm naar een mooi bord op tafel nog best een uitdaging kan zijn. Spannende ingrediënten, onbekende kruiden en een nieuwe manier van koken kunnen soms best ontmoedigen. Het antwoord? Een vegan maaltijd box! Heerlijke, simpele en voedzame recepten die binnen een half uur op tafel staan, het liefst ook nog eens volledig biologisch. De samenwerking hebben we uiteindelijk opgezet met EKOMENU, de box van EkoPlaza. Wij bedenken de recepten en EKOMENU levert! Wie, wat, waar en hoe lees je hier!

Vegan maaltijd box SNEAK  PEAK!

Een van de leukste dingen aan deze samenwerking is dat wij jullie een fijne (recepten) sneak peak kunnen geven! Dus ben je benieuwd welke recepten er volgende week in de box zitten? Dan ben je hier aan het juiste adres:)! Omdat de maaltijden van woensdag tot dinsdagavond te bestellen zijn, laat ik jullie elke woensdag weten welke recepten er voor de komende week in de box zitten.

Recepten vanaf woensdag 12 juli:

 • Chili sin carne – een super makkelijk receptje dat je binnen 20 minuten op tafel hebt staan. Heerlijk gekruide bonen, gemixt met flink wat groenten en specerijen! Het recept is voor twee personen maar ik denk dat jullie wel wat overhouden. Tip: hij is ook heerlijk als lunch de volgende dag!
 • Pizza funghi e courgette – de pizza met courgette en champignons is favoriet bij ons thuis. Niet alleen is hij zo gemaakt, hij kan ook nog eens niet mislukken en is heerlijk voedzaam.
 • Gestoofde raapjes – heb je zo’n dag dat wel wat comfort food gebruiken? Trakteer jezelf dan op deze overheerlijke mix van meiraapjes, aardappels en tofuburger, het water loopt me nu alweer in de mond!
 • Gele couscous met pistachenoten  – je kent het wel, zo’n dag dat je eigenlijk geen tijd hebt om te koken. Dan is deze gele couscous de oplossing. Dit gerechtje staat binnen 20 (!) minuten op tafel. Bewaar dit recept dus voor een drukke dag!

Klinkt niet verkeerd toch?! Deze recepten zitten vanaf vandaag in de box! Wil je hem bestellen? Dan kan dat hier! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden dus hou me alsjeblieft op de hoogte en tag mij op INSTAGRAM & FACEBOOK en vergeet vooral niet #livingthegreenlife te gebruiken:)

Comments

 1. Léon says

  Ha Sanne, de maaltijdenbox lijkt ons echt top, maar eh…ik ben nogal actief en eet 2900 kCal per dag, mijn vrouw 1600. Hebben we dan genoeg aan de box maaltijden?

  • Sanne says

   Hoi Leon, wat fijn om te horen! We zorgen ervoor dat we met de maaltijden onder de 1000kCal zitten. Het zijn goede porties en voedzame recepten. Ik ben zelf een grote eter en heb aan de maaltijden voldoende. Ik durf niet te zeggen of elke maaltijd genoeg is voor jullie maar je zou, bij twijfel, eventueel ook extra peulvruchten of granen kunnen toevoegen. Je kan hem een keer uitproberen en bekijken of het voldoende is, je zit nergens aan vast! Als je verder nog vragen hebt, let me know! X!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *