Vegan noodles met groente en tempeh

Vegan noodles met groente en tempeh

Vegan noodles met groente en tempeh

Het makkelijke recept van deze week is deze vegan noodles schotel met groente en tempeh. Hij staat binnen 20 minuten op tafel en je kan er mee variëren tot je een ons weegt. Vervang bijvoorbeeld eens de wortel en prei door mini maiskolfjes en kool en probeer eens soba noodles ipv mie. Zo zal dit receptjes nooit gaan vervelen!

Recept vegan noodles

Bereidingstijd 15 minuten
Portie voor 2 personen
Benodigdheden wok of koekenpan

Ingredienten vegan noodles

150 gram tempeh
2 rode uien
2 knoflooktenen
400 gram wortel
200 gram prei
250 gram vegan noodles
snuf peper
snuf zout
1 el olijfolie
1 el sojasaus
1 el paprika poeder

Bereiding vegan noodles

  1. Doe de olijfolie, sojasaus, paprikapoeder, peper en zout in een bakje en roer goed door. Snij de tempeh in blokjes en marineer ze kort.
  2. Snij de ui, knoflook wortel en prei in kleine stukjes. Verhit een scheutje olie in een kookpan of wok en bak deze samen een paar minuten. Voeg vervolgens de tempeh erbij, gevolgd door de rest van de marinade. Laat nog vijf minuten op laag vuur staan.
  3. Bereid de noodles naar instructies op het pak.
  4. Doe alles in een grote schaal en schep uit over twee borden.
  5. That’s it!

Tip: hou je van pittig? Voeg dan een pepertje toe aan dit recept.

Heb je deze overheerlijke vegan noodles al geprobeerd? Laat ons weten hoe hij is geworden, ik ben zo benieuwd! Schrijf een berichtje hier beneden of deel je foto op INSTAGRAM & FACEBOOK! en gebruik de hashtag #livingthegreenlife.

Comments

  1. says

    Dat ziet er lekker en gemakkelijk uit! Ik ben pas sinds kort vegan, en ben dus dol op gemakkelijke recepten om een beetje in de flow te komen. Dit recept neem ik zeker mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *