Overzicht alle vegan paaseitjes

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

Jaaa! Het is bijna Pasen!  Ongegeneerd chocolade eten! Heb je geen idee welke chocolade je kan eten als je vegan bent en dus bang dat je chocoladeloos de paasdagen door moet gaan? No worries, ik heb alle vegan opties even op een rijtje gezet!

Overzicht vegan paaseitjes

LIDL

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjesLidl verkoopt tijdelijk vegan paaseitjes. Niet alleen gewone pure paaseitjes, maar ook grote holle eieren en twee soorten gevulde eitjes. Wees er snel bij want de chocolade eitjes van Favorina gaan heel snel. Ik ben al langs twee winkels geweest voor de hazelnoot praline maar heb ze nog niet kunnen bemachtigen!

De gevulde eitjes van Favorina hebben een vulling van amaretto, cassislikeur of hazelnootpraline. Mijn favoriet is de laatste, zacht en romig met heerlijke pure chocola!

De pure holle eitjes kan je natuurlijk los eten maar ook zelf versieren. Snij ze bijvoorbeeld door het midden en vul ze zelf met notenpasta, vegan (kokos) slagroom of jam!!

Ben je niet zo’n fan van al die vulling, dan kan je ook nog gaan voor de ‘gewone’ pure paaseitjes van Favorina. De chocola heeft een UTZ keurmerk en zijn heerlijk los of gesmolten in een pannenkoek of bananenbrood.

Deze eitjes zijn allemaal te koop bij de LIDL. De holle eitjes kosten €1,99, de praline eieren 1,59 en de cassis eitjes 1,29.

Albert Heijnvegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

De AH heeft voor zover ik weet twee soorten vegan paaseitjes in het assortiment waarvan 1 biologische variant

De pure chocolade eitjes van Delicata zijn vegan. Geen vulling maar wel erg lekker!vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

Ook de biologische eitjes in pure smaak van AH zijn niet gevuld. Wel is het heerlijke chocolade die je (natuurlijk) gewoon los kan eten of kan smelten over ander Paas lekkers!

Ben je dan toch bij de AH, probeer dan ook eens deze AH Ex­cel­lent Ge­kon­fij­te si­naas
­ap­pel­schil cho­co­la­de! Ook VEGAN en oh zo lekker!

Verder kan je bij de meeste AH’s een eigen bakje samenstellen. De pure eitje van de AH zijn de enige die vegan zijn.

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

De eitjes zijn allemaal te koop bij de AH. De chocola van Delicata kost €2,59, de bio eitjes 2,99 en de sinaasappelschillen €3,49.

Jumbo

De pure paaseitjes van Jumbo zijn vegan.vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

En hebben jullie gezien dat Tony Chocolonly ook paaseitjes in het schap heeft liggen bij Jumbo? De smaken puur en puur pecan kokos zijn vegan en dus in de vorm van een paaseitje te verkrijgen. Dit zijn standaard bakjes en bij Marqt kan je zelf mixen en matchen en zelf je zakje samenstellen voor als je niet kan kiezen. Ook een leuk cadeautje om te geven natuurlijk!

Voor een bakje Tony Chocolonely paaseitjes betaal je €2,99 en die zijn dan niet allemaal vegan. 

Ekoplazavegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

De pure eitjes van Your Organic nature zijn vegan. Net zoals de paaseieren en paasfiguren van Happy Chocolate.

En als je er dan toch bent moet je de pure paashaasjes van Bonvita ook proberen. Gemaakt van rijstemelk waardoor ze heerlijk romig zijn!

Verder heb ik gelezen dat EkoPlaza ook de paaseitjes van Sweet Company verkoopt maar die heb ik nog niet geprobeerd.

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

HEMA

Bij de Hema heb ik twee soorten vegan paaseieren gevonden. De pure variant en de extra pure eitjes. Ik heb even foto’s gemaakt zodat je niet hoeft te zoeken. Ze zijn beide €1,99.
vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

vegan paaseitjes vegan pasen vegan eitjes

 

Heb je zelf nog vegan paas lekkers gezien dat hier niet tussenstaat? Let me know! Weet niet niet zeker of een eitje vegan is? Bijna alle soorten pure paaseitjes zijn vegan mits ze niet gevuld zijn met creme.

Ga jij binnenkort een van deze vegan chocolade eitjes proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd welke jullie het lekkerste vinden! 

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *