Vegan wokschotel met soba noodles

vegan wokschotel met soba noodles

Vegan wokschotel met soba noodles

Jongens, hier hebben jullie zin in! Ik voel het gewoon! Dit super makkelijke receptje voor een gezonde vegan wokschotel met soba noodles staat binnen 15 minuten op tafel. Wij maken hem vandaag met cashewnoten en oesterzwammen maar hij is ook heerlijk met spinazie en broccoli, ideetje voor de volgende keer?!

Recept vegan wokschotel

Bereidingstijd 15 minuten
Portie voor 2 personen
Benodigdheden wok of koekenpan

Ingredienten vegan wokschotel

25 gram cashewnoten
1 rode paprika
1 rode ui
200 gram sperziebonen
75 gram oesterzwammen
250 gram soba noodles
2 teentjes knoflook
1 limoen
2 eetlepels bakolie
1 eetlepel sojasaus
1 theelepel paprika poeder
peper en zout naar smaak

Bereiding vegan wokschotel

  1. Bereid de soba noodles naar instructies op het pak.
  2. Verhit 1 el olie in een koekenpan, snij de knoflook en bosui in kleine stukjes en bak tot deze glazig zijn. Voeg de peper, zout, sojasaus en paprikapoeder toe.
  3. Snij de oesterzwammen, paprika en sperziebonen in grove stukken en bak deze vijf minuten mee in de pan.
  4. Verdeel de soba noodles over twee borden en schep hier de groente overheen. Maak af met limoensap.

Tip: voor een glutenvrije variant gebruik je tamari ipv sojasaus

Heb je deze overheerlijke wokschotel al geprobeerd? Laat ons weten hoe hij is geworden, ik ben zo benieuwd! Schrijf een berichtje hier beneden of deel je foto op INSTAGRAM & FACEBOOK! en gebruik de hashtag #livingthegreenlife.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *