Vegan wrap met kruidige tofu

vegan wrap vegan recepten vegan avondeten

Vegan wrap met kruidige tofu

Vegan wrap, ik kan er geen genoeg van krijgen! Deze heerlijke hartige pannenkoekjes maken van elke maaltijd een feestje. Niet alleen omdat ze zo gemaakt zijn maar omdat je kan variëren tot je een ons weegt en eigenlijk kunnen ze niet mislukken. Ik heb natuurlijk al een paar lekkere recepten gedeeld (hebben jullie bijvoorbeeld deze boekweit wrap met hummus al geprobeerd?!) en vandaag komt er een nieuw receptje bij. De wraps heb gewoon uit een pakje en de vulling is zo gemaakt waardoor dit gerecht prima kan op een drukke dag. Maak vooral wat meer en neem dit de volgende dag mee naar werk, want deze vegan wrap doet het ook geweldig als lunch!

Recept vegan wrap

Bereidingstijd 15 minuten
Portie voor 2 personen
Benodigdheden koekenpan

Ingredienten vegan wrap

1 rode ui
4 volkoren wraps
8 cherrytomaatjes
1 aubergine
200 gram (gesneden) rode kool
150 gram tofu (taifun heeft heerlijk gekruide tofu)
100 gram verse spinazie
2 grote eetlepels hummus of baba ganoush
1 el olie
2 el citroensap
2 el sojasaus
snuf chili vlokken
snuf oregano
1 tl venkelzaad

Bereiding vegan wrap

  1. Snipper de ui en fruit deze 5 minuten in olie.
  2. Snij de tofu in blokjes en voeg deze bij de ui in de pan.
  3. Snij vervolgens de groente in stukjes en bak deze mee kort mee.
  4. Voeg de chilivlokken, oregano, het citroensap, sojasaus en venkelzaad erbij en laat 5 minuten op laag vuur pruttelen.
  5. Bereid de wraps naar instructies op de verpakking.
  6. Leg de wraps op een bord, smeer hier de hummus of baba ganoush op en versier met verse spinazie en de groente-tofu mix.
  7. ENJOY!

Ga jij binnenkort deze overheerlijke vegan wrap met gekruide tofu proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie je eigen twist hebben gegeven aan dit receptje! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *